Gıda Mühendisliği (YL) Ders Kataloğu
|
Hazırlık
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
Seçmeli |
() |
|
556 |
Et ve Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
8 |
567 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
584 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
8 |
571 |
Gıda Makina, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
8 |
Bilimsel Hazırlık
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
GM 405 |
ET ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 407 |
Fermentasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 401 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
6 |
Seçmeli |
() |
|
405 |
Et İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
4 |
407 |
Fermantasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 208 |
Genel Mikrobiyoloji
|
|
3 |
0 |
5 |
GM 311 |
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
|
|
2 |
0 |
5 |
201 |
Gıda Kimyası
|
|
2 |
2 |
8 |
405 |
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
|
|
2 |
0 |
5 |
303 |
Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
GM 402 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
406 |
Özel Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
401 |
Süt İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 308 |
Süt Teknolojise Giriş
|
|
3 |
0 |
5 |
403 |
Tahıl İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
Toplam AKTS: |
16 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
GM 404 |
Bitkisel Yağ Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 405 |
ET ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 407 |
Fermentasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
GM 402 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
GM 414 |
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
0 |
3 |
GM 401 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
6 |
Toplam AKTS: |
29 |
Ders
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
YGM516 |
Gıdaların Soğutulma ve Dondurulma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ Danışmanlık |
Lisansüstü Danışmanlık
|
|
0 |
1 |
1 |
YGM545 |
Mikro Ekim Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
YGM541 |
Reçel Marmelat Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Seçmeli |
Gıda Mühendisliği BölümüDers 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.) |
15 |
LÜ-GM-56 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
550 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
503 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-04 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-43 |
Bilimsel Çalışma Metodları
|
|
3 |
0 |
5 |
530 |
Bilimsel Çalışma Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
543 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-48 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-59 |
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
GMYL 520 |
Buğdaylarda Teknoloji Kalitesinin Belirlenmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-11 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
508 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
526 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-39 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-21 |
Durum Buğdayı Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-53 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
553 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
5 |
0 |
8 |
LÜ-GM-20 |
Ekmek Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
AKDÜ3 |
Et İşletmelerinde Ürün ve Kalite Güvencesi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-34 |
Et Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-33 |
Et ve Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
537 |
Et ve Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
8 |
536 |
Et ve Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-32 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
535 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
515 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-19 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-22 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
517 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
8 |
513 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-15 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
GMYL 561 |
Gazlı İçeçekler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-61 |
Gıda Fermantasyon Prosesleri
|
|
3 |
0 |
5 |
532 |
Gıda İşlemede Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-45 |
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-10 |
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-30 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
5 |
AKDÜ1 |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
GMD 615 |
Gıdalarda Bozulma Etmenleri ve Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
AKDÜ |
Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
|
3 |
0 |
5 |
GMYL 515 |
Gıdaların Soğukta Dondurularak Muhafaza Tekniği
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-44 |
Gıda Makine, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
5 |
531 |
Gıda Makine,Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
8 |
511 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-13 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-17 |
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-58 |
Gıda Sanayinde Enzimlerin KUllanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
GMYL |
Gıda Sanayinde Enzimlerin Kullanımı
|
|
3 |
0 |
8 |
518 |
Gıda Sanayinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
510 |
Gıda Sanayinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
8 |
533 |
Gıda Tesis Kuruluş ve Organizasyonu
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-46 |
Gıda Tesislerinde Projelendirme ve Kurulum
|
|
3 |
0 |
5 |
519 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-23 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-50 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
545 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-49 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
544 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
505 |
İçme Sütü Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
501 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-03 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
522 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-27 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
504 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-05 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
5 |
AKDÜ2 |
Kabuklu Su Ürünlerinin İşlenmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
GM 507 |
Kahvaltılık ve Yemeklik Yağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-31 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
534 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-47 |
Krema ve Tereyağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-41 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
528 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
8 |
GM 504 |
Laboratuvar Tekniği
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-25 |
Laktik ASit Bakterileri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-07 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-38 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
542 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
8 |
538 |
Lipit Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-52 |
Malt ve Bira Teknolojii
|
|
3 |
0 |
5 |
547 |
Malt ve Bira Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
527 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-40 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
516 |
Mısır İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-24 |
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
|
|
3 |
0 |
5 |
520 |
Mikrobiyolojide Ekim Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
521 |
Mikroorganizmalar ve Çevre
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-35 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
5 |
539 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-29 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
524 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-08 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
506 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-09 |
Peynir Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-26 |
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-42 |
Reçel, Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
5 |
529 |
Reçel,Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
8 |
GM 508 |
Sterilizasyon, Pastarizasyon ve Soğuk Tekniği
|
|
3 |
0 |
5 |
548 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-54 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-16 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
5 |
GMD 611 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
507 |
Süt İşletmelerinin Sanitasyonu
|
|
3 |
0 |
8 |
549 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-55 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-06 |
Süt Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
502 |
Süt Kimyası ve Biyokimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
523 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-28 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-14 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
512 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
525 |
Süt ve Mamüllerinde Kalite Kontrol
|
|
3 |
0 |
8 |
509 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-12 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
5 |
546 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-51 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-18 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
514 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
GM 525 |
Tahıl Ürünlerinde Katkı Maddeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
541 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-37 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
GMYL |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstrak
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-57 |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstraksiyon ve Rafinasyon Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
540 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
LÜ-GM-36 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
Toplam AKTS: |
70 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
GDM 519 |
Bilimsel Araştırmalarda Yöntem
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-60 |
Doktora Semineri
|
|
0 |
2 |
5 |
GDM 636 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
GDM 550 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ Danışmanlık |
Lisansüstü Danışmanlık
|
|
0 |
1 |
1 |
GDM 500 |
Seminer
|
|
0 |
0 |
5 |
GDM 501 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-02 |
Yüksek Lisans Semineri
|
|
0 |
2 |
5 |
Seçmeli |
Gıda Mühendisliği BölümüDers 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.) |
15 |
LÜ-GM-56 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-04 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-43 |
Bilimsel Çalışma Metodları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-48 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-59 |
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-11 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-39 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-21 |
Durum Buğdayı Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-53 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-20 |
Ekmek Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-34 |
Et Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-33 |
Et ve Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-32 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-19 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-22 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-15 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-61 |
Gıda Fermantasyon Prosesleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-45 |
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-10 |
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-30 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-44 |
Gıda Makine, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-13 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-17 |
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-58 |
Gıda Sanayinde Enzimlerin KUllanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-46 |
Gıda Tesislerinde Projelendirme ve Kurulum
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-23 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-50 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-49 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-03 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-27 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-05 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-31 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-47 |
Krema ve Tereyağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-41 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-25 |
Laktik ASit Bakterileri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-07 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-38 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-52 |
Malt ve Bira Teknolojii
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-40 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-24 |
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-35 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-29 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-08 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-09 |
Peynir Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-26 |
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-42 |
Reçel, Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-54 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-16 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-55 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-06 |
Süt Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-28 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-14 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-12 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-51 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-18 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-37 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-57 |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstraksiyon ve Rafinasyon Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ-GM-36 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
Toplam AKTS: |
71 |
Tez
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
8 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
YL TEZ |
Yüksek Lisans Tezi(Yıllık)
|
|
0 |
0 |
52 |
Toplam AKTS: |
150 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
8 |
LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Toplam AKTS: |
108 |